Kedves Pácienseink!

A kormány ugyan visszaadta a kezünkbe a döntést (bizonyos korlátozások mellett), de úgy gondoljuk nagy felelőtlenség lenne ebben a bizonytalan helyzetben teljes körűen megnyitni rendelőnket.

Május 11-től ismét várjuk betegeinket, de sajnos egyelőre nem minden kezelést tudunk vállalni! Fontos, hogy minden esetben telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Kezdetben kizárólag meglévő pácienseinket tudjuk fogadni, új betegek ellátására még nincs lehetőség! Tömést, fogkőleszedést, pótlás készítést jelenleg NEM vállalunk!

A sürgős, fájdalmat okozó problémákat igyekszünk orvosolni!

Természetesen amint látjuk, milyen hatásai vannak a korlátozások feloldásának, hogyan alakul a járvány, vissza fogunk vezetni minden kezelést amikor az már biztonságos!

A higiénés szabályokat most még alaposabban betartjuk, kollégáink teljes védőfelszerelésben dolgoznak, minden páciensnél lázmérést végzünk, kéz és szájfertőtlenítőt biztosítunk! Egyszerre csak egy beteget fogadunk, kérjük kísérőt ne hozzanak magukkal, kiskorú gyermeket egy szülő kísérhet!

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket! Minden esetben az orvos dönti el, hogy az adott kezelés elvégezhető e! Az önök és dolgozóink védelmében vagyunk óvatosak!

Május 11-től első körben hétfőtől csütörtökig 8-12 óráig tartunk nyitva.

Bejelentkezni május 4-étől, hétfőtől a +36 30 364 8076-as telefonszámon lehet!